Om mig

Hej 

Mit navn er Camilla Bach & jeg er 18 år gammel. Jeg er født den 10. januar 1994. Jeg bor i en lille by i Østjylland, som hedder Grenaa. Her bor jeg stadig hjemme ved mine forældre. Jeg har en hund, som hedder Neptun. Han er en collie, og han er simpelhen så vidunderlig!

Jeg er igang med at færdiggøre min HG-Merkantil uddannelse ved Grenaa Handelskole. Der er jeg færdig til sommer (2013). I min fritid arbejder jeg i Matas Grenaa, hvor jeg krydser fingre på en elevplads til sommer, når jeg er færdig med skolen!

Udover at arbejde & gå i skole, er jeg sammen med mine venner og min familie. Når tiden er til det, maler jeg også malerier og tegner.

Den 9. oktober 2012 tog jeg på guideskole i Spanien, Lloret De Mar, i 1 måned. Dvs. jeg kom hjem den 6. november 2012. Jeg tog uddannelsen igennem min HG uddannelse. Jeg tog afsted med skandinaviens største guideskole, Service&Co. Det er helt klart noget jeg kan anbefale andre at gøre. Den ene måned, har været mit livs største oplevelse! Jeg har fået personlig udvikling & venner for livet!

Hvis i vil vide mere om mig, så må i følge med 

Xxxx’s

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>