Busy busy and busy

Hej <3

Jeg har simpelhen så travlt for tiden. Jeg arbejder som en gal, hvilket er dejligt!!! Grunden til jeg arbejder mere end jeg plejer, er fordi Matas havde brug jeg kom ind og hjalp til, og det er jo bare bonus for mit vedkommen. Da jeg står og skal på studietur til Paris den 9. marts til den 15. marts. Så jeg skal have mig en masse lommepenge med!

+++ jeg skal også ha’ tjent nogle penge ind til min galla kjole! Jeg bliver student den 28. juni og der er galla den 26. juni. Så der er ikke så lang tid tilbage (-: Wiiii!

Lige pt. synes jeg mit liv er godt! Jeg er begyndt at træne igen, hver aften inden jeg går i seng og jeg prøver så vidt muligt ikke at spise usundt! Og synes det går sådan nogenlunde godt.

Nedenunder er der nogle billeder af, hvad jeg nogengange træner inden jeg går i seng. Jeg laver forskellige ting hver dag. Nogen dage er dem der er vist nedenunder og andre dage er det squats, lunges, mavebøjninger you name it!! 

Skærmbillede 2013-01-25 kl. 10.08.30 Skærmbillede 2013-01-25 kl. 10.08.53

Xxxxx’s 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>