Love my gifts!

Hej folkens <3

Håber i havde en fantastisk juleaften med jeres nærmeste! Jeg havde ihvertfald!

Af mine vidunderlige forældre, fik jeg en fingering, et armbånd og et limited edition julesæt fra ghd, scarlet, hvor der var et fladjern og en hårtørrer i. Fra min mormor, fik jeg 2 Poul Pava kage dåser, hvori der lå to krus, så fik jeg 2 lysestager fra Lene Bjerre og 2 pink bloklys oveni. Så har jeg fået en trøje fra min farfar og et deodorant sæt fra min bedstefar.

Elsker alle mine gaver!

foto-1 foto-2Xxxxx’s

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>